Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Wedstrijd Autosalon

Wedstrijd Autosalon

Van 12 tot 21 januari organiseert Febiac op de Heizelvlakte in Brussel de Brussels Motor Show, beter gekend als het «Autosalon van Brussel». De editie 2018 is gewijd aan auto’s en motoren: acht paleizen zijn voorbehouden aan auto’s, twee aan motoren en Paleis 10 biedt onderdak aan een gloednieuwe tentoonstelling. Voor het eerst in zijn geschiedenis richt de Brussels Motor Show onder het label #WeAreMobility de schijnwerper op oplossingen inzake micro-mobiliteit en gedeelde mobiliteit, tijdens de vier laatste dagen van het salon, namelijk op 18, 19, 20 en 21 januari. Voorts kunt u op de Brussels Motor Show in Paleis 1 ook terecht voor een tentoonstelling van auto- en juweelkunst, samen met de prestigieuze merken. 

Het Salon besteedt natuurlijk ook bijzondere aandacht aan het gezin, met een specifieke zone in Paleis 4 en een Kids Tour die volledig is bedacht voor de jongsten onder ons. 

Een greep uit de nieuwigheden, concepten en prototypes die dit jaar als primeur worden voorgesteld: de Jaguar I-Pace Concept, de Skoda Vision E, de Opel Grandland X, de Peugeot Instinct of de Honda CB125R.

Zin om meer te ontdekken? Dat komt goed uit: wij geven 20x 2 toegangskaarten weg voor de Brussels Motor Show. 

Interesse? Neem deel met de code AUTO aan onze wedstrijd en maak kans op uw toegangskaarten.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Veel geluk!

Alle praktische inlichtingen over de Brussels Motor Show: http://autosalon.be/