Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Wedstrijd Ski

Wedstrijd Ski

Interparking schenkt een weekje skiën weg

Skiliefhebbers, wij hebben aan u gedacht! Zoals in al onze newsletters vindt u ook in dit nummer een exclusieve wedstrijd. Deze maand maakt u kans op een verblijf van een week (van 02/04/2016 tot 09/04/2016) voor 4 personen in Val-Thorens, met inbegrip van logies in een chalet en vier skipassen.

Met een maximale hoogte van 2.300 meter is Val Thorens het hoogste skistation van Europa. Het ligt midden in het domein Les Trois Vallées, met z’n 600 kilometer pistes het grootste skigebied ter wereld. In dit autoluwe skioord heerst een ontspannen, familiale sfeer. Het belichaamt de levenskunst van de bergbewoners, ver weg van de dagelijkse stress.

Op het domein vindt iedereen zijn gading: gastronomen likken zich duimen en vingers af in een van de 60 restaurants die het dorp rijk is; sportievelingen kunnen terecht op de skipistes, maar ook gaan wandelen, mountainbiken op sneeuw of aan ice riding doen; nachtraven kunnen zich uitleven in de talrijke openluchtclubs voor een trendy après-ski.

U ziet zo’n skitrip wel zitten?

Om deel te nemen aan onze wedstrijd, vult u gewoon het formulier in en wacht u vervolgens af of het lot u gunstig gezind is.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.