Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Parking Lock

Parking Lock

Vanaf 5 februari kunt u terecht in de volledig vernieuwde P Lock parking op  Brussels Airport. Deze parking was al voorzien van vele technologische nieuwigheden. Nu is ook het esthetische aspect aan de hedendaagse smaak aangepast. Zo werden de plafonds in het wit herschilderd, om de bezoekers een gevoel van meer ruimte te geven. De muren en zuilen werden eveneens herschilderdin de kleuren van Interparking. Tot slot werd de vloerbekleding vervangen door epoxyhars, eenduurzamer product met een betere grip voor uw banden.

Tijdens de hele duur van de werken bleef de parking beschikbaar. Nooit was meer dan 30% van de totale capaciteit buiten gebruik. Vanaf 5 februari kunt u terecht in de gehele vernieuwde parking, om volop te genieten van de premium ervaring. Samen met de VIP Parking vormt de P Lock het neusje van de zalm in het dienstenaanbod van Interparking.

De P Lock, tegenover de vertrekterminal en naast het Sheraton Hotel, is de best beveiligde optievoor reizigers die in Brussels Airport opstijgen. Deze parking neemt immers extra veiligheidsmaatregelen, zodat u in alle gemoedsrust naar het buitenland vertrekt. Zo is er eendiefstal- en brandverzekering voor het voertuig en een carwash service op aanvraag.

U vertrekt binnenkort vanuit Brussels Airport? Bekijk de details van de P Lock en vergelijkonze verschillende oplossingen op onze specifieke website.