Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Paasvakantie

Paasvakantie

Vaak horen we dat de Belg een baksteen in de maag heeft. Daar zouden we kunnen aan toevoegen dat hij niet thuis kan blijven als de schoolvakantie in aantocht is. De paasvakantie ontkomt niet aan die regel. Enkele geliefkoosde bestemmingen van onze landgenoten: de Spaanse eilanden (Kanarische eilanden, Balearen, enz.), Turkije en Tunesië. Ook citytrips naar de grote Europese steden zitten in de lift, met een voorkeur voor Barcelona, Londen, Parijs, Rome en Lissabon. Een verrassing: de Belgen vliegen steeds talrijker naar verder gelegen bestemmingen, ook voor een korte periode. De Dominicaanse Republiek, Thailand, Bali en de Malediven blijven topbestemmingen voor wie er eens helemaal uit wil.

Die bijval van vakantiereizen naar het buitenland met Pasen heeft zo z’n gevolgen voor de drukte op Brussels Airport tijdens deze twee weken. Het is traditioneel een periode waarin de bezettingsgraad van onze parkings sterk toeneemt.

Als u tijdens die periode een vliegreis plant, reserveer dan vooraf uw parkeerplaats. Zo vermijdt u onaangename verrassingen, want de capaciteit van onze parkeergarages is immers beperkt.

Om onze verschillende voorstellen te vergelijken, uw plaats te reserveren en van de beste tarieven te genieten, selecteert u de parking die het best bij uw behoeften aansluit op onze website