Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Mobiele-App

Mobiele-App

Voor de verdere digitalisering van onze diensten blijven we de beschikbare functies via de mobiele app van Interparking verbeteren. Een van de nieuwigheden die vooral voor onze particuliere klanten heel interessant is, is de mogelijkheid om de historiek van uw transacties voortaan rechtstreeks vanuit uw mobiele app te bekijken.

Dat kan heel eenvoudig: u koppelt uw Pcard+ als particuliere klant aan uw mobiele app.

Neemt u de historiek door, dan ziet u meteen ook de details van uw verrichtingen gegroepeerd volgens de door u gekozen periode: datums, parkeerplaats en -duur, extra services zoals carwash, transactiebedragen, etc. Kortom, u vindt er exact dezelfde informatie als in de beveiligde rubriek ‘Mijn account’ op onze site www.pcard.be .

Dit is één van de populairste functies van uw mobiele app. De 15.000 gebruikers van de mobiele app van Interparking in België gebruiken hem vooral ook om onze parkings weer te geven op een interactieve kaart of om een idee te hebben van de kosten voor ze een parking kiezen.

De voortdurende ontwikkeling en verbetering van de mobiele app past in het kader van de digitale strategie van Interparking. De app groeit stilaan uit tot een uitstalraam voor Interparking-producten in alle landen waar we actief zijn.

In de nabije toekomst wordt het bekijken van de transactiehistoriek ook uitgebreid naar zakelijke klanten.

Op termijn zal de mobiele app van Interparking alle functies van de Pcard+ aan boord hebben. Een evolutie die past in een strategie van volledige digitalisering. De app wordt ook een betaal- en reservatietool voor alle onze producten en diensten.

Hebt u de Interparking-app nog niet op uw telefoon? Download hem gratis via de App Store of Google Play.