Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Zoute Grand Prix

Zoute Grand Prix

 

Zoals elk jaar komen de liefhebbers van legendarische sportauto’s in Knokke-Heist tijdens het eerste oktoberweekend bijeen voor de nu al befaamde Zoute Grand Prix.

Het is opnieuw het concours d’élégance dat de meeste aandacht zal opeisen op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Eens te meer zal het publiek buitengewone wagens kunnen bewonderen, waaronder de BMW M1 en de «Formula 1 icons» die niemand onverschillig laten. Bijzonder aan deze editie: de organisatoren hebben enkele verrassingen in petto om de 70 verjaardag van Porsche en Land Rover te vieren. In totaal zullen meer dan 70 klassieke wagens worden tentoongesteld.

De Zoute Grand Prix staat ook voor 15 «premium» merken die hun boegbeelden – waaronder enkele Belgische primeurs! – komen voorstellen en voor verscheidene veilingen die in goede banen worden geleid door het beroemde huis Bonhams. De Zoute Rally wordt een eerbetoon aan de «oldtimers», terwijl de ronkende motoren van de GT’s op 7 oktober zullen weerklinken tijdens de Zoute GT.

In 8 edities tijd is de Zoute Grand Prix uitgegroeid tot het niet te missen trefpunt voor al wie van mooie sportauto’s houdt. Dit mondaine event, dat onlosmakelijk verbonden is met het geraffineerde imago van de meest chique badplaats aan de Belgische kust, lokt steeds meer Belgische en buitenlandse bezoekers, verenigd in hun liefde voor ontspanning en snelheid. Vorig jaar was u met meer dan 150.000!

Ook dit jaar zorgt Interparking voor een parking die speciaal voor de gelegenheid zal worden opgericht, maar dit jaar wel op de site van Knokke Hippique. Een gratis pendeldienst met bussen naar de festiviteiten zal georganiseerd zijn.

Meer info en reservatie: www.zoutegrandprix.be