Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Promotie

Promotie

Tot 49% korting op de parking in Zaventem

Voor uw reizen naar het buitenland stelt Interparking u tal van oplossingen voor waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de terminals van Brussels Airport.

Zo zijn de parkings "Fast Zones" (voortaan over twee verdiepingen) en P1 heel geschikt voor een snelle check-in. U vertrekt op zakenreis? Op deze parkings bevindt u zich vlak voor de vertrekterminal, zodat u probleemloos aan boord kunt gaan.

Als u houder bent van een Pcard+, geniet u bovendien aanzienlijke kortingen op de tarieven van deze twee parkings. Als u er minder dan een uur blijft, de tijd die nodig is om een vriend aan de terminal af te zetten, kan de korting oplopen tot 49% in de Fast Zones! Als u langer parkeert, geniet u standaard een korting van 21%. U krijgt ook een korting van 10% in parking P1 Front. Deze parkings zijn dus bijzonder aantrekkelijk voor een korte stop alvorens aan boord te gaan. Zo vertrekt u met een gerust gemoed en... een goed gevulde portemonnee!

Nog meer goed nieuws als u binnenkort het vliegtuig neemt: op 1 februari openden wij parking Discount 2, die een uitbreiding is van parking Discount 1. Zo biedt Interparking buiten de luchthaven 700 bijkomende plaatsen aan, tegen een tarief dat is afgestemd op kleine budgetten.

Deze actie is niet meer geldig.