Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Concerten in Antwerpen

Concerten in Antwerpen

 

U houdt van de gesofistikeerde pop van Oscar and The Wolf, de revival van de veteranen van Tears For Fears, de wereldwijde successen van Elton John of het raffinement van het ballet Het Zwanenmeer? Op de agenda’s van de Lotto Arena en het Sportpaleis van Antwerpen vindt u beslist een evenement om dit jaar nog een onvergetelijke avond te beleven.

Om van uw muzikale avond een voltreffer te maken, is er ons parkeerforfait van 4 euro voor de hele concertavond. U kunt er heel eenvoudig van profiteren. Parkeer uw wagen in een van onze drie deelnemende parkings: Hopland, Horta of De Keyser. Met uw concertticket rijdt u vervolgens gratis met een tram van De Lijn naar het optreden. Ter plekke scant u uw Pcard+ in aan de Interparking terminal aan de ingang van de zaal. Zo geniet u een echt voordelig tarief voor uw avond en houdt u wat budget over voor een vinylplaat of t-shirt als aandenken.

Waar parkeren? Surf naar onze website www.interparking.be om een parkeerplaats te reserveren in de parking in de buurt van uw bestemming.

Bekijk de agenda van de volgende concerten in de Lotto Arena en het Sportpaleis: http://www.lotto-arena.be/nl

Meer informatie over de voordelen van uw Pcard+: https://pcard.be/nl