Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Wedstrijd : Cecilia Bartoli

Wedstrijd : Cecilia Bartoli

 

Sinds het einde van de jaren ’80 is Cecilia Bartoli uitgegroeid tot een van de meest populaire hedendaagse figuren van de klassieke muziek. Als mezzo-sopraan deed deze operazangeres al van zich spreken in de opera, tijdens concerten en op talrijke opnamen die al werden uitgebracht.

Op 20 november 2018 zal Cecilia Bartoli het publiek van de Bozar voor zich winnen in een oefening die haar bijzonder na aan het hart ligt: de verborgen parels van de grote componisten opnieuw tot leven brengen. Bij deze gelegenheid zal zij de minder gekende meesterwerken uit het œuvre van Antonio Vivaldi ten gehore brengen. In 2009 bracht zij al haar eigen versie uit van een deel van de operaproductie van de vader van de beroemde «Vier Seizoenen», op een album dat veel bijval kende.

Voor dit buitengewone concert zal zij worden begeleid door de Musiciens du Prince en violist Andrés Gabetta, onder leiding van Gianluca Capuano.

Als partners van Bozar geven wij 6x 2 tickets weg. Deelnemen is heel eenvoudig: neem deel aan onze wedstrijd en waag uw kans.

Waar parkeren? In parking Albertina – Square geeft uw Pcard+ u recht op het tarief van 5 euro voor de hele avond.