Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Wedstrijd : Kerstconcert

Wedstrijd : Kerstconcert

Dit jaar wordt kerst gevierd met het hele gezin en met muziek. Op 21 en 22 december nodigt Bozar het Belgian National Orchestra uit voor twee voorstellingen van «L’Enfant et les Sortilèges», dat Maurice Ravel tussen 1919 en 1925 componeerde. Zaal Henry Le Bœuf vomt het schitterende decor voor deze opvoeringen.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meekijken hoe een moeder op het podium in conflict leeft met haar luie en licht ontvlambare zoon. Tijdens een zoveelste twistgesprek zet de zoon het huis op stelten en begint hij de dieren te pijnigen. We belanden dan in een fantasiewereld waarin voorwerpen tot leven komen en dieren beginnen te praten. Samen brengen ze de jongen op het juiste pad.

Wij geven 5x2 tickets weg voor de vertoning van 22 december, die aanvangt om 18 uur.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en waag uw kans.

Meer info over «L’Enfant et les Sortilèges» door het Belgian National Orchestra: https://www.bozar.be/nl/activities/139072-belgian-national-orchestra

Waar parkeren? In parking Albertina-Square bieden wij meer dan 700 parkeerplaatsen aan op een boogscheut van Bozar. Geniet met uw Pcard+ een uniek tarief van 5 euro voor de hele avond.