Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Cadeaubon "Unigift" te winnen

Cadeaubon "Unigift" te winnen

Brugge was altijd al een bijzondere blikvanger onder de Belgische steden. Voor een weekendtrip als koppel, een zondagse uitstap met het gezin of een gezellig uitje onder vrienden heeft de stad alles in huis: een historisch centrum dat getuigt van de luister van weleer, musea en tentoonstellingen voor liefhebbers van cultuur en erfgoed, shops en restaurants om uzelf te verwennen.

Met het mooie weer in aantocht is Brugge verleidelijker dan ooit. Om het Venetië van het Noorden alle recht aan te doen, geven wij een Unigift cadeaubon ter waarde van 150 euro weg. U kunt hem gebruiken in een keur van Brugse handels- en horecazaken: mode, binnenhuisinrichting, lectuur, gastronomie, brasserieën, bed and breakfast… Keuze te over.

Ontdek de lijst van deelnemende adressen: https://cadeaubonbrugge.be/handelaars

Interesse? Hou de code van de Nieuwsbrief bij de hand, neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Unigift cadeaubon ter waarde van 150 euro.

Waar parkeren in Brugge?

Surf naar www.interparking.be, selecteer de parking in de buurt van uw bestemming en reserveer uw parkeerplaats. Hou uw Pcard+ bij de hand en profiteer van de beste tarieven !