Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Brussels Airport

Brussels Airport

Vergeet uw Pcard+ niet te scannen aan de ingang

Uw Pcard biedt u talrijke voordelen, zoals voorkeurtarieven in de meeste van onze parkings. De parkings van Brussels Airport vormen geen uitzondering op de regel. Zo geniet u 10% korting om uw auto te parkeren en hoeft u niet te raken aan uw reisbudget.

Na de aanslagen in maart van dit jaar is een en ander veranderd aan de terminals van de luchthaven. Onze parkings hebben zich moeten aanpassen aan de nieuwe configuratie van de zone. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, betaalt u niets voor de eerste 15 minuten. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig: als u houder van een Pcard+ bent, scant u gewoon uw kaart aan de terminal aan de ingang van de parking. Alleen automobilisten zonder Pcard+ moeten een ticket nemen aan de ingang.

Anders gesteld, om optimaal te profiteren van de voordelen van uw Pcard+ in Brussels Airport, doet u gewoon zoals anders: scan uw kaart aan de autmatische terminal en wij zorgen voor de rest. 

Om u voor uw vertrek te helpen bij uw keuze, kunt u terecht op een website die volledig is gewijd aan onze parkings van Brussels Airport. In enkele klikken heeft het nieuwe aanbod van parkings geen geheimen meer voor u. 

Interesse? Ontdek de talrijke andere voordelen van de Pcard.