Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

OdeGand

OdeGand

Een muzikaal uitstapje als VIP

In Gent start het Festival van Vlaanderen op 17 september. Tot 1 oktober onthaalt de stad talrijke activiteiten rond de thema’s muziek en podiumkunsten. OdeGand geeft het startschot voor de nieuwe reeks festiviteiten.

OdeGand is een muzikaal parcours lans de Gentse kanalen. Als u inscheept in een van de bootjes, ontdekt u meer dan 60 concerten en tientallen fascinerende plekken in de stad. Belgische en internationale artiesten treden op in heel uiteenlopende muziekstijlen, zoals klassieke muziek, jazz of flamenco. De dag eindigt met een spetterend vuurwerk.

Als sponsor van het evenement schenkt Interparking u 15x2 tickets om OdeGand bij te wonen in « VIP View ». Zo heeft u tussen 14 en 18u toegang tot de VIP Lounge van het stadhuis. U zult ook verscheidene buitengewone concerten kunnen bijwonen. Vanaf 18u kunt u voor een cocktail en een walking dinner terecht in het Penthouse Kantienberg. Om 20u30 scheept u in voor een boottochtje langs de historische wijken van Gent. Kers op de taart is het afsluitende vuurwerk om 21u45.

Interesse? Vul ons formulier in en maak kans op een van de tickets die wij voor u hebben gereserveerd.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Meer informatie over OdeGand

Vind de beste parkeerplaats in Gent en geniet dankzij uw Pcard+ een speciaal avondforfait van 3 euro.