Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Antwerpen alternatieve route

Antwerpen alternatieve route

Het autoverkeer ondervindt niet alleen in Brussel hinder. Ook in Antwerpen gaan grootscheepse werken van start, waarvan de grootste vanaf 5 juni voor het verkeer voelbaar zullen zijn. De levendige Meirwijk, een plaats die hoog staat aangeschreven voor haar winkels, haar restaurants en haar culturele uitstapjes, zal toegankelijk blijven. Er geraken zal wel enige vindingrijkheid … of geduld vergen. 

Om het de automobilisten gemakkelijker te maken, zette de stad Antwerpen een website online om de efficiëntste reisweg te zoeken op basis van uw bestemming. In de pers werd dan wel enige stampei gemaakt over enkele kinderziektes, blijkbaar loodst hij u toch uiterst betrouwbaar doorheen de doolhof van wegenwerken.

Om de parkings van Interparking in het centrum van Antwerpen te bereiken, zal u uw traject moeten aanpassen. Wij raden u aan de afrit Antwerpen Centrum op de ring van Antwerpen te nemen en dan achtereenvolgens de Amerikalei (N113), de Britselei (N113), de Frankrijklei (N1) en tot slot de Italiëlei (N1) te volgen. Vanaf daar volgt u gewoon de wegwijzers naar de parking van uw keuze.

Vind een geschikte parking in Antwerpen.

Bepaal in real time de beste reisweg om u naar het centrum van Antwerpen te begeven.