Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Reservering op Zaventem

Reservering op Zaventem

 

Met Interparking kunt u op de luchthaven van Zaventem rekenen op een compleet dienstengamma tegen de beste tarieven. Wat ook de reden van uw bezoek is (citytrip, reis van enkele weken, drop-off of pick-up), wij hebben altijd een oplossing op maat van uw behoeften.

De zomer is de periode bij uitstek om na maandenlang hard werken, voor lange tijd op vakantie te vertrekken. Reizigers op zoek naar het beste compromis tussen een onklopbaar tarief en bereikbaarheid van de terminals vinden ongetwijfeld wat ze zoeken in onze parkings Discount 1 en 2.

De parkings in de Cargo zone bieden voordeligere tarieven aan. Ideaal voor lange verblijven: u betaalt slechts 54 euro voor een week, 77 euro voor twee weken, 79 euro voor 3 weken en 84 euro voor 4 weken.

Een gratis pendeldienst zorgt de klok rond voor de verbinding met de terminals van Brussels Airport.

Klaar om op te stijgen? Vergelijk onze verschillende formules, check de beschikbaarheid en reserveer uw parkeerplaats op Brussels Airport op onze specifieke site.

Denk aan uw Pcard+: zij geeft u recht op 30 minuten gratis parkeren en op een korting van 10% in onze parkings P1, P2 en P3 te Brussels Airport.

Ontdek de voordelen van de Pcard.