Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Gastronomische ontdekkingen

Gastronomische ontdekkingen

Houders van een Pcard, laat u verwennen!

Interparking biedt 15x2 uitnodigingen voor een etentje in een van de drie restaurants die zorgvuldig en met smaak door ons werden uitgekozen. Deelnemen is zeer eenvoudig: houd uw Pcard bij de hand en surf naar de website van onze wedstrijd.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Hieronder vindt u de restaurants die wij voor u hebben geselecteerd:

Taverne du Passage

De “Taverne du Passage” vond haar stekje in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Niet alleen blinkt zij uit door haar art-decokader, maar ook door een menukaart die Belgische en Franse specialiteiten in de kijker plaatst. U kunt er smullen van overheerlijke garnaalkroketten, paling in het groen of mosselen. Deze typisch Brusselse brasserie stelt bovendien ook een uitzonderlijke en bekroonde wijnkaart voor, die bij kenners zeker in de smaak zal vallen.

 Waar?

Koninginnegalerij 30
1000 Brussel

http://www.taverne-du-passage.be/

 Waar parkeren ?

In parking Schildknaap geeft uw Pcard u recht op ons speciaal avondtarief van 5 euro.

 Geïnteresseerd? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 5x2 uitnodigingen voor een etentje in het restaurant "Taverne du Passage".
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

 Le Saint Boniface

 De liefhebbers van de Franse streekkeuken zullen hier vast hun hartje kunnen ophalen. Dit restaurant dat het midden houdt tussen de Lyonese "bouchon" en de Parijse bistro, schotelt een smakelijke en authentieke keuken voor. U kunt er terecht voor Lyonese en Baskische specialiteiten uit Zuidwest-Frankrijk. Sommigen zeggen dat er de beste andouillette van Brussel wordt geserveerd. Ook niet te versmaden zijn de oesters uit Cancale, de kalfskop op Parijse wijze, de eendenconfit of het zwarte varken uit Baskenland.

 Waar?

Sint-Bonifaasstraat 9

1050 Elsene

http://www.saintboniface.be/

Waar parkeren?

Als houder van een Pcard heeft u exclusieve toegang tot de parking Elsene Shopping.

Geïnteresseerd? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 5x2 uitnodigingen voor een etentje in het restaurant “Saint Boniface”. 
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

La Belle Maraîchère

 Dit restaurant dat al meer dan 40 jaar bestaat, is ondergebracht in een gebouw dat dateert uit 1759. Het ademt de sfeer van een typische Brusselse bistro. La Belle Maraîchère is gelegen op het Sint-Katelijneplein, ook wel gekend als de "viswijk van de hoofdstad". Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit restaurant gespecialiseerd is in zeeproducten en een kaart voorstelt die toegespitst is op vis en schaaldieren. In de typische bereidingen uit de traditionele en klassieke Frans-Belgische keuken gaan smaak en verfijning hand in hand. Daarnaast stelt de indrukwekkende wijnkaart u meer dan 180 grand cru's voor.

 Waar?

Sint-Katelijneplein 11A

1000 Brussel

www.labellemaraichere.com

 Waar?

In Parking 58 geeft uw Pcard u recht op ons speciaal avondtarief van 5 euro.

 Geïnteresseerd? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 5x2 uitnodigingen voor een etentje in het restaurant “La Belle Maraîchère”.
Deze wedstrijd is nu afgelopen.