Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

OdeGand

OdeGand

Op 16 september trapt Gent het Festival van Vlaanderen af. Dit niet te missen event viert dit jaar zijn zestigste verjaardag en loopt tot 30 september. Zoals elk jaar is het programma bijzonder hoogstaand, met liefst 180 muziekconcerten en de aanwezigheid van 1500 Belgische en buitenlandse artiesten.

Een hoogtepunt wordt uiteraard OdeGand, dat het Festival zal openen op 16 september. Interparking nodigt u voor dit event uit en schenkt 10 x 2 VIP-tickets weg. OdeGand is een unieke ervaring waarbij de toeschouwers het festival mee kunnen beleven op en langs het water van de reien in het stadscentrum. Van ‘s middags tot middernacht zijn een zestigtal concerten gepland. Op het programma? Een heel ruime waaier van muziekstijlen, van klassiek en jazz tot flamenco. Bootjes voeren de toeschouwers van het ene concert naar het andere. Een muzikale vertoning met een spectaculaire klank- en lichtshow op de Graslei en de Korenlei zal deze grandioze dag in schoonheid afronden.

Meer informatie op www.gentfestival.be/nl/

Interesse? Neem met de code ODEGAND deel aan onze wedstrijd
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Waar parkeren in Gent?

Om optimaal te genieten van uw bezoek aan Gent, kunt u profiteren van verlaagde tarieven in onze parkeergarages Center en Kouter. Dankzij uw Pcard+ geniet u van een korting van 30 % op de gebruikelijke tarieven van deze twee parkings in hartje Gent.