Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Elektrisch laden: de beste tarieven met je Pcard+

Interparking blijft investeren om in te spelen op de groeiende elektrificatie van het wagenpark in België. Er worden namelijk steeds meer oplaadbare hybride wagens en elektrische wagens ingeschreven. Om de overgang naar een groenere mobiliteit te stimuleren, breiden wij het aantal laadpalen in onze parkings nog verder uit. Momenteel beschikken we al over 256 laadpalen in heel België. Het doel is om de kaap van 300 laadpunten tegen eind dit jaar te overschrijden.

Daarnaast verandert ook de facturatiewijze van de laadsessies. Sinds 1 september factureren we namelijk niet langer per minuut, maar per verbruikte kWh. Voortaan kost een laadsessie 0,35 euro per kWh, inclusief btw. Dit is een marktconform tarief.

Onze laadpalen zijn uiteraard compatibel. Dat wil zeggen dat je je laadsessie ook met de kaart van je vaste leverancier kunt betalen (EV Box, Blue Corner, New Motion enz.). Hier wordt door de leverancier echter wel een commissie voor aangerekend tussen 0,40 en 0,50 euro per laadsessie. Om deze kosten te vermijden, kan je je laadsessie gewoon met je Pcard+ betalen. Hier wordt immers geen commissie voor aangerekend.

Indien je langer dan 24 uur een parkeerplaats met laadpaal inneemt, wordt er een supplement van 5 euro aangerekend. Dit supplement wordt na 24 uur opnieuw aangerekend.

Tot slot is de elektriciteit van onze laadpalen voor 100 % van groene oorsprong!

Meer informatie:  https://www.interparking.be/nl-BE/payment-products/Electric-charging-terminal/

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen