Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Pcard+ 

Je Pcard+ volgt je over heel Europa

Je gaat deze zomer op vakantie met de auto? Of je combineert een vliegreis met een huurauto ter plekke? Hou dan altijd je Pcard+ bij de hand: ze opent de deuren van onze talrijke parkings in Europa. De Pcard+ wordt immers aanvaard in meer dan 500 parkings van de Interparking groep in 6 landen. Met je kaart op zak geniet je vele voordelen: contactloze toegang, kortingen op het basistarief en/of avondforfaits.

Je Pcard+ verleent je toegang tot onze parkings in België, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en Polen. Een opmerking: in sommige landen : soms moet je wel je Pcard+ niet scannen, maar in de toegangsterminal steken, zoals bij sommige creditcardlezers. Afgezien van dit klein praktische detail, aangeduid door een sticker op de zuil, werkt de kaart in elk land op dezelfde manier: ze opent de slagbomen om onze parkings in en uit te rijden, je parkeertijd wordt onmiddellijk doorberekend in je persoonlijke verbruik en je betaalt bij ontvangst van je facuur op het einde van de maand.

Een reis gepland? Surf dan naar de verschillende nationale websites van Interparking. Zoek vervolgens de parking in de buurt van je bestemming, reserveer je plaats en of check of je er terechtkan met je Pcard+.

In België: www.interparking.be
In Nederland: www.interparking.nl
In Frankrijk: www.interparking-france.com
In Duitsland: www.contipark.de
In Oostenrijk: www.contipark.at
In Polen: www.interparking.pl

Voor nog meer gebruiksgemak, download de Interparking app, die in één klik al onze parkings van Europa op een kaart aanduid met de filter “Pcard+”.

Ga dan naar Google Play of de AppStore

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen