Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Laadpalen: 1 cent per minuut

In onze parkeergarages plaatsen wij steeds meer laadpalen voor hybride of elektrische voertuigen. In de loop van februari zullen wij de kaap van 200 laadstations in België bereiken.

Vorig jaar organiseerden wij een eerste testfase, om de werkelijke bezettingsgraad van parkeerplaatsen met een laadpaal na te gaan en te bekijken welke tariefoplossing de beste is voor onze klanten. Goed nieuws: de tests waren overtuigend.

Sinds 1 februari genieten alle klanten die in onze parkeergarages hun voertuig opladen, hetzelfde tarief: 1 cent per minuut laden, met een maximum van 5 euro per 24 uur. Na 24 uur laden begint het tarief per minuut opnieuw te lopen.

Deze formule werd sedert enkele maanden door onze klanten gevraagd, met de bedoeling om de wagens te laten verplaatsen eens deze volledig opgeladen zijn. Dit zorgt vervolgens voor een optimalisatie van de beschikbaarheid van onze laadstations.  Geniet dus zeker van onze voorziening en dit aan een aantrekkelijk tarief.

Hoe uw elektrische of hybride auto herladen bij Interparking?

Er zijn twee mogelijkheden:

De eenvoudigste oplossing: gebruik uw Pcard+. Uw verbruik staat dan op uw maandelijkse factuur, zoals al het geval is voor uw parkeeruren of de carwash van uw voertuig in onze parkeergarages of bij onze partners.

Als u uw Pcard+ vergeten bent, kunt u het laden van uw accu aan de laadpaal altijd activeren met uw gebruikelijke kaart. Onze laadpalen zijn immers compatibel met alle abonnementskaarten die momenteel in België beschikbaar zijn: Blue Corner, EZ Box, New Motion enz. U heeft al zo’n kaart? U kunt ze gebruiken aan de laadpalen van Interparking. Uw verbruik komt dan op de factuur van uw provider te staan.

Waar vindt u parkeergarages met laadpalen?

Bezoek onze website http://www.interparking.be. In de beschrijving van elke parking leest u of ze is uitgerust met eigen laadpalen. De plaatsen voor herlaadbare elektrische en hybride  auto’s zijn duidelijk afgebakend, met een eigen kleurcode en groene ledverlichting.

Interparking zal zijn netwerk van laadpalen blijven uitbreiden. Om zo goed mogelijk op de vraag in te spelen, analyseren wij de statistieken van het gebruik van openbare laadpalen op basis van gegevens afkomstig van de Big Data-technologie. Op die manier identificeren wij de steden met de grootste concentratie van elektrische voertuigen.

Meer informatie over de vele voordelen van de Pcard+: www.pcard.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen