Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Pcard+ : Twee kleuren

Na de blauwe Pcard+, verwelkomen we de rode versie ervan. Of liever de Brussels Airport Pcard+, om precies te zijn. De nieuwe kaart is verkrijgbaar dankzij onze partnerschap met Brussels Airport Company. Het geeft de luchthaven passagiers een eenvoudiger parkeeroplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Naast het exclusieve design, biedt de rode Pcard+ dezelfde voordelen aan als de blauwe versie. De ontwikkeling van de rode Pcard+, valt binnen het kader van de herziening van onze prijsstragie voor de parkings te Brussels Airport,  naar aanleiding van de aanslagen van maart 2016.

Aanvankelijk werd de “Kiss’n Ride” zone verwijderd omwille van veiligheidsredenen. Bestuurders moesten onvermijdelijk door één van onze parkings rijden om hun passagiers te droppen, waardoor Interparking de eerste 15 minuten gratis aanbood. De gratis doorrijperiode wordt nu opgetrokken naar 30 minuten, enkel voor diegene die kaarthouder zijn van de Pcard+, zowel rood als blauw. Bezoekers die niet in het bezit zijn van de Pcard+, betalen 2 euro voor het eerste half uur.

Om de passagiers te informeren over de nieuwe tarieven, lanceerden Interparking en Brussels Airport deze rode variant van Ptcard+: De “Brussels Airport Pcard+”.

Bovendien is er sinds midden december een nieuwe gratis drop-off zone gecreëerd. Deze is voorbehouden voor het snel afzetten van passagiers die op vakantie vertrekken. Het is echter niet toegelaten om wagens te parkeren: de bestuurder moet hier in het voertuig blijven. Indien u de passagiers toch wilt begeleiden naar de vertrekhal, of mensen gaat ophalen, kan u zich parkeren in de parkings P1, P2 en P3. Met uw blauwe of rode Pcard+ kan u zich hier gedurende een halfuur gratis parkeren.

U heeft al een blauwe Pcard+ ? Er verandert niets voor u. Net zoals de houders van een rode Pcard+, krijgt u exclusieve tarieven op Brussels Airport: de eerste 30 minuten parkeert u gratis in P1, P2 en P3 en krijgt u een korting van 10% voor een verblijf van meer dan 24 uur. Verder geniet u ook van extra voordelen in de 70 Interparkings in België : Ontdek al deze voordelen op.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen