Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Wedstrijd: Aken en Keulen

Aken: de waterstad

De eerste sporen van de thermen van Aken gaan terug tot het begin van de 2e eeuw na Christus. Naar verluidt zou keizer Hadrianus er baden hebben laten plaatsen voor de militairen. Sindsdien is de stad altijd een kuuroord gebleven. Uit een dertigtal thermale bronnen borrelt water op met een hoog gehalte aan mineralen en oligo-elementen en met een temperatuur tot 75°C. U heeft het al begrepen: een verblijf in Aken is een buitenkansje om zich te herbronnen.

Uiteraard mag u ook de kathedraal met haar meer dan 1.200 jaar geschiedenis niet missen. Hier werden meer dan 30 Duitse koningen gekroond. In deze locatie, opgenomen in het UNESCO werelderfgoed, bevindt zich nog steeds het graf van Karel de Grote.

In Aken vindt u ook talrijke museums en volks- (Hof) en studentenwijken (Pontviertel) met veel cafés en restaurants. Denk er ter plekke aan om een « Six For Six »-pass aan te schaffen, waarmee u in de stad 6 musea tegen verlaagd tarief kunt bezoeken. Keuze te over: Ludwig Forum Aachen (Amerikaanse en Europese kunst sinds 1960), Couven (cultuur en habitat van de hoge burgerij), Centre Charlemagne (het Stadsmuseum), Suermondt-Ludwig Museum (kunst van de oudheid tot het klassieke modernisme), IZM (krantenmuseum), enz.

Waar parkeren?

Hou uw Pcard+ bij de hand voor de beste tarieven in onze parkings Grosskölnstraße en Lothringer Straße

Keulen: 2.000 jaar traditie

Zoals Aken is ook Keulen ontstaan door de uitbreiding van het Romeinse Rijk. Naast de majestatische Dom heeft de stad nog vele andere toeristische trekpleisters. Zo zijn de museums er nauwelijks te tellen: Museum Ludwig (kunst uit de 20e en 21e eeuw), Museum Schnütgen (middeleeuwse religieuze kunst), Museum Wallraf-Richartz (kunst uit de 13e tot 20e eeuw), Parfummuseum (over de oorsprong van het befaamde Eau de Cologne), enz.

Lees hier ons complete artikel over Keulen

Waar parkeren ?

Via dochteronderneming Contipark stelt Interparking u in Keulen een netwerk van 12 parkings ter beschikking. Hou uw Pcard+ bij de hand voor de beste tarieven en vind de parking in de buurt van uw bestemming op onze website

Wedstrijd: win twee overnachtingen voor twee personen

Wij nodigen u uit voor twee overnachtingen voor twee personen in Aken en Keulen. Uiteraard kunt u tijdens de hele duur van uw verblijf gratis parkeren. Zin om er een weekendje op uit te trekken? Neem deel aan onze wedstrijd Succes!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen