Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Pcard+ 

Werken aan parking P3

Zoals aangekondigd in de vorige newsletter, zijn de werkzaamheden aan de parking P3 Holiday begin maart van start gegaan. De parking bereidt zich namelijk voor om 2.100 bijkomende klanten te kunnen verwelkomen. In dit kader, wordt vanaf 29 april tot en met het einde van de uitbreidingswerken in 2020, een nieuwe in- en uitritzone ter beschikking gesteld.

Zodra de werken voltooid zijn, wordt de P3 Holiday de grootste parking in België met niet minder dan 4500 overdekte staanplaatsen.

Vertrekt u binnenkort op reis?

Wij raden u het volgende aan. Hoewel de parking P3 doorheen de werkzaamheden bereikbaar blijft, raden wij u graag aan een parkeerplaats op voorhand te reserveren. Reserveer uw parkeerplaats in een handomdraai via onze website: wij bieden veel parkeerplaatsen te reserveren op de site van Brussels Airport.
Zo kunt u onze verschillende aanbiedingen vergelijken en de oplossing kiezen die u het best bij u past. Van de hoogbeveiligde P Lock of de P1 VIP met een topservice tot onze P Discount aan de scherpste prijzen.

Prettige vakantie!

Bent u van plan om iemand op de luchthaven op te pikken of af te zetten? Vergeet uw Pcard+ niet voor 30 minuten gratis parkeren in parkings P1, P2 en P3.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen