Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Eenvoudiger carwash

Eenvoudiger carwash

Uw Pcard+ is niet alleen nuttig om de beste parkeerplaatsen te vinden. Het is ook een uitstekend hulpmiddel om het wassen van uw auto te betalen. 

Al verscheidene jaren werkt Interparking samen met Fleet Wash, het grootste netwerk van zelfstandige carwashes in België. Als houder van een Pcard+ krijgt u toegang tot een netwerk van een honderdtal carwashcentra over het hele grondgebied. Uw voordeel: u betaalt het wassen van uw auto rechtstreeks met uw Pcard+. Voor professionele gebruikers is dat heel voordelig: de kosten worden opgenomen op uw periodieke factuur. Dat is veel gemakkelijker voor uw boekhouding en voor de eventuele recuperatie van de btw. 

Voorts weet u bij Fleet Wash altijd precies hoeveel u moet betalen: 8,10 euro (excl. BTW) voor traditionele auto’s, berlines en breaks; 9,90 euro (excl. BTW) voor monovolumes en terreinwagens. 

Vind de carwash in uw buurt.

Interparking heeft in een aantal parkeergarages ook zijn eigen diensten om uw auto langs buiten en langs binnen volledig met de hand schoon te maken. Met uw Pcard+ reserveert u een wasbeurt van uw auto op onze website en geniet u van 20% korting op het basistarief.

Onze carwashdiensten vindt u in de volgende parkeergarages: 

2 Poorten

Stefania-Louiza

P Lock Zaventem

Wedstrijd

Wij schenken twee jaarabonnementen weg voor het Fleet Wash-netwerk en geschenkcheques voor een complete schoonmaakbeurt binnen en buiten in één van onze 3 deelnemende parkings. Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd met de code CARWASH