Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Antwerpen in zomermodus

Voor zijn 25e editie ziet het festival Zomer van Antwerpen het groot. Van 21 juni tot 1 september haalt Antwerpen teenslippers, petten en zonnebrillen boven voor een buitengewoon feest- en cultuurprogramma. Op het menu: talrijke voorstellingen van straattheater, dans en muziek die voor een opgewekte sfeer zorgen in de verschillende wijken van de stad.

 

Tijdens de 25e verjaardag van het festival staan drie circusgezelschappen in de schijnwerper. Van 28 juni tot 13 juli verzorgt Circus I Love You de sfeer, met shows die een mix vormen van acrobatie en Balkanmuziek. Van 3 juli tot 24 augustus is Circus Ronaldo van de partij, op de tonen van een indrukwekkend mechanisch orgel uit de jaren 1940. Op het programma: een swingend variétérepertoire, gebracht door een familiaal gezelschap.

Tot slot zal ook de Britse groep NoFit State van 25 juli tot 11 augustus te gast zijn met een team van meer dan 35 artiesten. Zij brengen een kleurrijk programma, dat inspiratie put uit onze kindertijd.

 

Al deze shows zijn te zien vanaf de Zomerbar, die van 24 juni tot 1 september is opgesteld aan de Sloepenweg. Het centrum van het feest tijdens de hele duur van het festival wordt de Zomerfabriek in Antwerpen – Berchem: een trendy wijk, zonnige terrasjes, feestelijke muziek en Aziatische gerechten beloven een gezellige namiddag of avond!

 

Meer informatie: www.zva.be

 

Waar parkeren?

Op www.interparking.be vindt u de parking in de buurt van uw bestemming in Antwerpen. Hou uw Pcard+ bij de hand en geniet 30% korting op het gebruikelijke tarief.

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen