Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Carglass op P1 VIP

Het «premium» dienstenaanbod in parking P1 VIP van Brussels Airport blijft uitbreiden. U kunt er nu ook uw voorruit laten herstellen of vervangen door een team technici van Carglass.

Vlak voor uw vertrek op vakantie heeft u gemerkt dat uw ruit gebarsten is of een sterretje vertoont? Contacteer dan Carglass, ofwel via de website www.carglass.be/interparking ofwel op het gratis nummer 0800 160 16. Parkeer uw wagen in parking P1 VIP van Brussels Airport en geef uw sleutels af aan het onthaal. Een mobiel team van technici van Carglass zal de nodige reparaties uitvoeren, of zelfs uw voorruit vervangen. Bij uw terugkeer uit vakantie pikt u uw auto op met een herstelde voorruit. Carglass handelt alle administratieve formaliteiten met uw verzekeringsmaatschappij af.

Parking P1 VIP van Brussels Airport is het neusje van de zalm bij Interparking: puur design, diensten à la carte, luxecarwash, voiturierdienst, enz.

Om uw parkeerplaats te reserveren voordat u in Brussels Airport opstijgt of om de verschillende aanbiedingen en tarieven te vergelijken, kunt u terecht op onze website

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen