Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Pcard+ 

Eenvoudiger carwash

Uw Pcard+ is niet alleen nuttig om de beste parkeerplaatsen te vinden. Het is ook een uitstekend hulpmiddel om het wassen van uw auto te betalen.

Al verscheidene jaren werkt Interparking samen met Fleet Wash, het grootste netwerk van zelfstandige carwashes in België. Als houder van een Pcard+ krijgt u toegang tot een netwerk van een honderdtal carwashcentra over het hele grondgebied. Uw voordeel: u betaalt het wassen van uw auto rechtstreeks met uw Pcard+. Voor professionele gebruikers is dat heel voordelig: de kosten worden opgenomen op uw periodieke factuur. Dat is veel gemakkelijker voor uw boekhouding en voor de eventuele recuperatie van de btw.

Voorts weet u bij Fleet Wash altijd precies hoeveel u moet betalen: 8,10 euro (excl. BTW) voor traditionele auto’s, berlines en breaks; 9,90 euro (excl. BTW) voor monovolumes en terreinwagens.

Vind de carwash in uw buurt.

Interparking heeft in een aantal parkeergarages ook zijn eigen diensten om uw auto langs buiten en langs binnen volledig met de hand schoon te maken. Met uw Pcard+ reserveert u een wasbeurt van uw auto op onze website en geniet u van 20% korting op het basistarief.

Onze carwashdiensten vindt u in de volgende parkeergarages:

2 Poorten

Stefania-Louiza

P Lock Zaventem

Wedstrijd

Wij schenken twee jaarabonnementen weg voor het Fleet Wash-netwerk en geschenkcheques voor een complete schoonmaakbeurt binnen en buiten in één van onze 3 deelnemende parkings. Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd met de code CARWASH

 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen