Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Er even tussenuit…

Onze favoriete zomerbestemmingen

Knokke: groene parel aan de kust

Knokke is de groenste gemeente aan de Belgische kust. U vindt er niet enkel zee en strand, maar ook prachtige duinen, goed bewaarde polders en mooie bossen. Het is een gegeerde bestemming het hele jaar door. Bovendien heeft deze badplaats ook een pittoreske architecturale charme behouden, wat van Knokke de populairste gemeente van de Belgische kust maakt. Op het vlak van activiteiten heeft u ook keuze te over: musea, shopping, restaurants, golf, paardrijden, enz.

Meer informatie

Waar parkeren? In parking IJzerpark of parking Minigolf 

Cultureel Brussel

Vroeger werd enigszins neergekeken op het culturele aanbod in Brussel. De stad is niet bij de pakken blijven zitten en biedt nu talrijke mogelijkheden aan. Ook al is de zon niet van de partij, toch zult u ten volle kunnen genieten en uw ogen de kost kunnen geven tijdens een van de ontelbare tentoonstellingen die de hoofdstad deze zomer organiseert. Deze zomer zal in Brussel de fotografie in de kijker worden geplaatst. Hieronder vindt u een selectie van de evenementen die zeker een bezoekje waard zijn:

Andres Serrano in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten

Tot 21/08

Een retrospectieve van ongecensureerde foto’s van de Amerikaanse fotograaf die er niet voor terugdeinst om thema’s als geloof, dood of seks aan te kaarten.

Meer informatie <https://www.fine-arts-museum.be/nl/tentoonstellingen/andres-serrano>

Waar parkeren? In parking Albertine-Square

Summer of Photography in Bozar

Tot 04/09

Voor zijn editie 2016 stelt de biënnale van de fotografie werken van talrijke internationale (James Casebere – USA, Amos Gitaï – Israël, Tobias Zielony – Duitsland, enz.) en Belgische kunstenaars (Colin Delfosse, Vincen Beeckman, Bart Lodewijks, enz.) tentoon.

Meer info

Waar parkeren? In parking Albertine-Square

“Bowie: The Man who Ruled the World” in de A. Galerie

Tot 30/07

De A. Galerie stelt deze zomer een indrukwekkende reeks portretten van David Bowie tentoon, die door de grootste namen van de hedendaagse fotografie werd vereeuwigd: Steve Schapiro, Terry O’Neil, Rankin, Markus Klinko, Rankin, enz.

Meer informatie 

Waar parkeren? In parking Ixelles Shopping. Deze parking is uitsluitend voorbehouden aan de Pcard-houders!

 

Namen: folklore en activiteiten aan de rand van het water

Deze zomer zal de Waalse hoofdstad in het teken van water staan. Namen bevindt zich op de samenvloeiing van Samber en Maas en heeft haar oevers nieuw leven ingeblazen om bezoekers aan te trekken. De toeristische dienst stelt zodoende een package van één dag voor – “aan de waterkant”, dat bestaat uit een stadsbezoek met de fiets of te voet, een maaltijd aan boord van een restaurantboot, een tochtje met de “Namourette” – een passagiersbootje dat u van de ene oever naar de andere brengt – en een peddelsurfactiviteit.

De hele zomer kunt u komen genieten van het mooie weer op het ingerichte strand aan de Quai du Cap, dat is uitgerust met een bar en stadsmeubilair dat is gemaakt van gerecupereerde materialen.

Ook aan folklore zal het niet ontbreken: Namen verwelkomt van 20 tot 24 juli Europeade 2016 , een volksdansfestival met 5.000 dansers, muzikanten en zangers uit 26 verschillende landen.

Waar parkeren? In parking Beffroi

Dankzij uw Pcard kunt u het hele jaar door in al onze parkings ook profiteren van voorkeurtarieven en talrijke andere voordelen .

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen