Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Exclusief bezoek aan de Stichting Folon

De Stichting Folon viert dit jaar haar 20e verjaardag. Ze is gevestigd in het Park van het Domaine Ernest Solvay in Terhulpen. De kunstenaar met internationale faam besliste om daar, in hartje Waals Brabant, zijn werken samen te brengen die getuigen van meer dan 40 drukke en productieve jaren.  De Stichting Folon wordt zo in zekere zin het museum van zijn eigen leven, met ongeveer 500 werken verspreid over 15 zalen: aquarellen, beelden, etsen, zeefdrukken, affiches, glas-in-loodramen enz.

Via interactieve animatie, optische effecten en reconstructies van zijn atelier kan de bezoekers zich helemaal onderdompelen in het unieke universum van de kunstenaar. Zijn geliefkoosde thema’s – milieu en mensenrechten – staan in elke fase van het bezoek centraal.

Om de 20e verjaardag van de Stichting te vieren, geven wij een exclusieve rondleiding in het Museum weg.

In een groep van 20 personen krijgt u een intimistische rondleiding die u een beter inzicht zal verschaffen in het heel aparte universum van Jean-Michel Folon. Voorts omvat het bezoek een VIP-onthaal en een brunch, aan de ingang van het Kasteel van Terhulpen.

Interesse?
Hou uw wedstrijdcode bij de hand, die bevindt zich onderaan uw nieuwsbrief en doe mee aan onze wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en mogen deelnemen aan het VIP-bezoek tijdens het eerste weekend van juni. Succes!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen