Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Geniet van de koopjes met Interparking

Tot 31 januari kunt u in uw favoriete shops en winkelcentra rondkuieren op zoek naar de beste koopjes. Als u van de solden een succes wilt maken, profiteer dan van de beste tarieven om uw auto te parkeren. Op onze website www.interparking.be kunt u nu al de parkings zoeken in de buurt van de shoppingzones van uw voorkeur, en uw parkeerplaats reserveren. Vergeet uw Pcard+ niet, om nog minder te betalen.

Onze 3 tips voor een geslaagde shopping:

  1. Reserveer vooraf uw parkeerplaats op onze website: interparking.be. Zo moet u in de drukke periodes niet gestresseerd op zoek naar een parkeerplaats.
  2. Koppel uw nummerplaat aan uw Pcard+ op onze website https://parkingmadeeasy.be/. De slagbomen van onze parkings met nummerplaatherkenning zullen automatisch opengaan wanneer u er met uw wagen toekomt.
  3. Shoppen in Brussel of Antwerpen? Laat uw wagen grondig schoonmaken terwijl u aan het shoppen bent. Reserveer uw carwash op onze website https://carwash.interparking.be/ en keer huiswaarts in een kraaknette auto.

Wij selecteerden voor u enkele musts voor een geslaagde shopping.

  1. Brussel

De koopjes afschuimen kan niet zonder een uitgebreide ‘window shopping’ in onze hoofdstad. De grote merken palmen almaar verder de bekendste winkelstraten in, zoals rond de Nieuwstraat, de Naamsepoort of zelfs Woluwe Shopping. Voor luxemerken kunt u terecht in de Louizalaan of de Gulden Vlieslaan. In de Dansaertwijk en de omliggende steegjes in het stadscentrum vindt u trendy shops van designers naast de historische Brusselse merken.

Waar parkeren?

De parkings Twee Poorten , Tussen 2 Poorten en Gulden Vlies liggen op een boogscheut van de Naamsepoort en de Gulden Vlieslaan. Voor de sjieke boetieks van de Louizalaan kiest u beter voor parking Stefania-Louiza.

Tevens hebben wij een aanbod van bijna 2.000 parkeerplaatsen in Woluwe Shopping.
Voor City 2 en de Nieuwstraat kunt u terecht in de parkings City 2 of Kruidtuin Sint-Jan

Geef voor het stadscentrum en de Dansaertwijk de voorkeur aan parkings Schildknaap, Munt , Grote Markt of De Brouckère.

> Goed om te weten 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag parkeert u in Woluwe Shopping na 17u gratis.

Profiteer van een voordeeltarief van 0,70 euro voor 15 minuten in de meeste van onze parkings in Brussel. In Parking Gulden Vlies bent u nog goedkoper af: 0,50 euro voor 15 minuten, met een maximum van 10 euro per dag.

  1. Antwerpen

Kleding, schoenen, accessoires, designbrillen… Antwerpen blijft een Belgisch modebastion sinds het ontstaan van de “Antwerp Six” in de jaren ‘80.  Avant-garde, prêt-à-porter of confectiemerken… U vindt er beslist uw gading. Ook de binnenhuisinrichtings- en vintage boetieks zijn een ommetje waard! De Meirwijk blijft een must voor de liefhebbers van bekende merken, terwijl rond de minder drukke straten echte pareltjes te vinden zijn.

Waar parkeren?

Parking Roosevelt is pas in een nieuw kleedje gestoken. Wij bieden u ook meer dan 2.000 parkeerplaatsen aan in de onmiddellijke buurt van de populairste winkelstraten van de metropool, in de parkings Meir, Oudaen , Lombardia , Stadsschouwburg, Horta en Hopland .

> Goed om te weten 

Profiteer van ons voordeeltarief van 0,70 euro voor 15 minuten, met een maximum van 20 euro per dag. Met uw Pcard+ parkeert u al voor 0,49 euro per 15 minuten, of 14 euro per dag.

  1. Gent

Gent mag niet ontbreken in de agenda van shoppingfanaten. Designboetieks en traditionele merkketens bestaan er naast elkaar in de grootste voetgangerswinkelzone van het land.

Waar parkeren?

Kies voor het stadscentrum de parkings Center en Kouter

In de rand kunt u terecht in parking Gent Zuid, bij het binnenrijden van de stad.

> Goed om te weten 

Profiteer van ons voordeeltarief van 0,50 euro voor 15 minuten, met een maximum van 16 euro per dag. In parking Center parkeert u met uw Pcard+ al voor 0,35 euro per 15 minuten, of 11,20 euro per dag.

  1. Aalst

In parking Hopmarkt omvat ons aanbod 317 plaatsen. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen aan de oevers van de Dender. Breng ook een bezoekje aan het Belfort en aan de prachtige Borse van Amsterdam.

> Goed om te weten 

Als u een abonnement heeft en met een hybride wagen rijdt, geniet u 20% korting.

  1. Namen

Met meer dan 1.000 handelszaken, shops en restaurants noemt Namen zichzelf graag een winkelgalerij in openlucht. Als u er naartoe trekt, kies dan parking Beffroi met haar 250 plaatsen aan de voet van de Citadel, dicht bij Place de l’Ange.

  1. Brugge

Het Venetië van het Noorden heeft meer te bieden dan zijn reien. U vindt er authentieke adressen en historische handelszaken naast designergalerieën. Profiteer van uw uitstap om in de etalages de Brugse kant te bewonderen of chocolade mee naar huis te nemen.

Waar parkeren? Onze suggesties: parkings ‘t Zand ,Zilverpand of Katelijne

> Goed om te weten

Houders van een Pcard+ genieten extra voordelen: 20% korting op de basistarieven in Brugge, en een shop’n’go tarief in parking ‘t Zand. Met deze speciale formule kunnen automobilisten een eerste uur gratis parkeren als hun auto langer dan een uur in de parking blijft staan.

  1. Luik

Al enkele jaren heeft Luik, naast andere grote Belgische steden, de harten veroverd van de shoppingfanaten. Van de Place Saint Lambert tot de Rue du Pot d’Or, van de voetgangerszone van de Rue de la Casquette tot Belle-Île, zonder het immense shoppingcenter Médiacité te vergeten, heeft de Vurige Stede veel troeven in handen voor wie tijdens de wintersolden op zoek gaat naar de beste koopjes.

Waar parkeren?

Parking Cité heeft 364 parkeerplaatsen te bieden. Parking Saint Georges telt 205 plaatsen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen