Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

P-Discount Zaventem

Hou uw budget onder controle wanneer u het vliegtuig neemt

Om het beste uit uw welverdiende vakantie te halen, kunt u uw budget beter besteden aan nuttige dingen, zoals recreatieve activiteiten. Nog voor u op vakantie vertrekt, kunt u al heel wat besparen door te kiezen voor een parkeerplaats in de Discount Parking van Zaventem.

Interparking stelt immers meer dan 1.200 plaatsen ter beschikking tegen een erg interessant tarief: slechts 54 euro voor één week parkeren! Wilt u er deze zomer langer op uittrekken? Geen probleem: voor 30 dagen in de Discount Parking betaalt u slechts 89 euro. Een aanbod dat u niet mag missen!

De Discount Parking bevindt zich buiten de perimeter van Brussels Airport en is ideaal om uw parkeerbudget onder controle te houden tijdens een lang verblijf in het buitenland. 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 wordt er een pendeldienst gegarandeerd tussen de parking en de luchthaventerminals.

Belangrijk: de Discount Parking is enkel toegankelijk via een voorafgaande online reservatie. Zijn uw vliegtuigtickets al gereserveerd? Wacht dan niet langer en reserveer uw parkeerplaats meteen. Zo kunt u uw koffers in alle rust inpakken en een voordelig tarief genieten.

Klaar om op te stijgen? Surf snel naar onze website om onze diensten en tarieven te ontdekken en uw parkeerplaats te reserveren.

Met uw Pcard krijgt u ook kortingen in andere parkings van Brussels Airport. Ontdek ze meteen, evenals de talrijke andere voordelen die zijn verbonden aan uw Pcard

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen