Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Spa Six Hours

Doorheen de geschiedenis kon de auto altijd rekenen op talrijke fervente aanhangers: mythische races, legendarische piloten, bolides met de meest gedurfde vormgeving, ronkende of brullende motoren, circuits met een traject dat in het collectieve geheugen is gegrift. Als ook u warm loopt voor deze herinneringen, moet u er van 16 tot 18 september zeker bij zijn ter gelegenheid van de Spa Six Hours.

Het hele weekend lang zullen meer dan 650 vroegere raceauto’s de toeschouwers verblijden op een circuit dat bekend staat als een van de mooiste en meest veeleisende ter wereld. Mythische namen, die verscheidene generaties in de ban hielden, zoals de prestigieuze Ford GT40, Jaguar Type E, AC Cobra, Chevron B8, Brabham, Lola T70, Ferrari 250LM, zullen bij de duizenden toeschouwers de speciale sfeer oproepen van de autoraces in de tweede helft van de 20e eeuw.

Dit buitengewone evenement wordt georganiseerd in samenwerking met champagnes Pommery en de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV). Naast de races waarin befaamde piloten het tegen elkaar opnemen, stelt de BFOV haar leden ook animatie voor rond het thema van collectiewagens.

De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen telt 50.000 leden en zet zich in voor het behoud, de bescherming en de promotie van oldtimers en de eraan verbonden cultuur. Oldtimers maken immers deel uit van ons culturele en historische erfgoed. Door deze pareltjes in goede staat te houden, vrijwaart de federatie dit erfgoed om het gemakkelijker te kunnen doorgeven aan de toekomstige generaties.

De BFOV organiseert talrijke evenementen, bijeenkomsten en seminaries en verstrekt haar leden waardevolle informatie over de wetgeving rond oldtimers.

Meer informatie over de Spa Six Hours.

Meer informatie over de BFOV.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen