Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Vertrek op citytrip naar Wenen

In Wenen, de flamboyante keizerlijke hoofdstad, herbeleeft u een tijd waarin het huis Habsburg meer dan 6 eeuwen lang over Europa heerste. In de voetsporen van keizerin Sissi ontdekt u architecturale meesterwerken zoals de gotische kathedraal Votivkirche, de universitaire site, het nieuwe stadhuis en zijn 98 meter hoge neogotische toren, en uiteraard ook het Oostenrijkse Parlement dat eruitziet als een Griekse tempel. Om al deze pracht te bewonderen, wandelt u langs de 4 kilometer lange en 60 meter brede ring die de oude stad omzoomt.

Uiteraard verlaat u Wenen niet zonder een ommetje langs de paleizen. Dat van Hofsburg is een must: iedere generatie gaf het zijn eigen persoonlijke toets, waardoor dit immense, zowel barokke als gotische gebouw een uniek karakter meekreeg. Slot Belvedere, het Sissi museum of het indrukwekkende Schloss Schönbrunn, ook het «Oostenrijkse Versailles» genoemd, zijn absolute aanraders.

Tot slot, omdat Wenen niet in het verleden leeft, kunt u in de trendy wijk van het MuseumsQuartier terecht voor een bezoek aan hedendaagse galerieën of om te shoppen in designer shops.

Interesse?

Wij geven een citytrip weg met 2 hotelovernachtingen voor 2 personen in Wenen, evenals gratis parkeren tijdens de hele duur van uw verblijf. Deelnemen kan heel eenvoudig. Hou uw nieuwsbriefcode bij de hand en neem deel aan onze wedstrijd . Veel geluk!

Waar parkeren?

Het aanbod van ons Contipark-net omvat 17 parkings en bijna 6.000 parkeerplaatsen in Wenen.
Hou uw Pcard+ bij de hand en profiteer van de beste tarieven. De parking in de buurt van uw bestemming vindt u op onze website

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen