Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Wedstrijd 

Wedstrijd: Brussels Motor Show

De 98e editie van de Brussels Motor Show wordt van 10 tot 19 januari gehouden op de Heizelvlakte in Brussel. Dit jaar is het “autosalon” gewijd aan auto’s, motoren en aan de zachte en gedeelde mobiliteit.

Ontdek op 95.000 m2 de nieuwigheden, aan u voorgesteld door alle traditionele autoconstructeurs, evenals door alle merken van gemotoriseerde tweewielers. Tevens zullen nieuwe marktspelers voor het eerst in België hun opwachting maken.

Zeven paleizen zijn gewijd aan de autoconstructeurs, waarvan zes voor de algemene tentoonstelling (paleizen 3, 4, 5, 6, 7 en 10). Op de tentoonstelling Dream Cars kunt u op veertig podia in paleis 1 luxewagens bewonderen. Paleizen 8 en 9 bieden onderdak aan de exposanten uit de sector van de gemotoriseerde tweewielers. Een grote nieuwigheid is de tentoonstelling #WeAreMobility. Ze richt de schijnwerper op zachte en gedeelde mobiliteitsoplossingen en op mobiliteitsapps. U vindt ze tijdens de hele duur van het salon in de Patio, die paleizen 5, 8 en 9 scheidt.

Breng ons een bezoekje: Interparking heeft er een stand met onze jongste nieuwigheden op het vlak van mobiliteit.

Wereldwijde en Europese primeurs

De Brussels Motor Show kan dit jaar prat gaan op enkele wereldprimeurs: exclusieve nieuwe modellen bij BMW en Mini, de nieuwe Jaguar F-Type, de nieuwe Nissan Juke, de nieuwe Renault Espace, de E-Tech versie van de Renault Captur en Clio, de Audi A5 Sportback G-Tron. Als Europese primeur kunt u de volgende modellen ontdekken: Audi E-Tron Sportback, Mazda 2, BMW M8 Gran Coupé, BMW serie 2 Gran Coupé, Mini Cooper Works GP, Mitsubishi Space Star en Mazda MX-30. In de afdeling “dream cars” laat de Genty Akylone zich voor het eerst in het openbaar zien aan het Brusselse publiek.

Mobiliteit van morgen

Op de Brussels Motor Show staan ook de jongste vernieuwingen inzake zachte mobiliteit in de kijker: micro-mobiliteit, gedeelde mobiliteit, intermodaliteit, hybride en elektrische technologieën, connectiviteit, enz. U kunt zich er bijvoorbeeld aan een ritje wagen met een elektrische step, een hoverboard, een vouwfiets, een elektrische scooter, een eenwieler en andere zachte vervoermiddelen. Groene mobiliteit? Er is ook een stand gewijd aan de recyclage van voertuigen en accu’s van hybride en elektrische wagens.

Meer info: www.autosalon.be

WEDSTRIJD

Wij geven 15x 2 tickets weg voor deze 98e editie van de Brussels Motor Show. Om deel te nemen, ga naar onze wedstrijd-pagina en speel mee. Succes!
Deze wedstrijd is nu afgelopen. 

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen