Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Wedstrijd: Fontainebleau

Wie Fontainebleau hoort, denkt meteen aan zijn weelderige kasteel. Deze stad van 15.000 inwoners op ongeveer 60 kilometer ten zuidoosten van Parijs heeft nochtans heel wat andere pijlen op haar boog. Te beginnen met haar bos, door de UNESCO beschermd als Wereldreservaat Biosfeer. Er vindt er meer dan 1.200 dier- en plantensoorten. U kunt er wandelen, fietsen, paardrijden of klimmen.

Fontainebleau zal ook in de smaak vallen bij cultuurliefhebbers: naast de vele schrijvers, muzikanten en filmmakers die er hebben verbleven, staan de stad en de omliggende dorpen bekend als bakermat van het impressionisme.

Tot slot is Fontainebleau een gedroomde plek om te genieten van de befaamde « Franse levensstijl »: verfijnde gastronomie, standingvolle hotels, sjieke culturele uitstapjes, enz.

Zin om Fontainebleau te ontdekken? Neem deel aan onze wedstrijd en waag uw kans op twee overnachtingen voor twee personen. Tijdens uw hele verblijf kunt u ook gratis parkeren. Hoe deelnemen? Noteer de code die uw onderaan uw Newsletter vindt en doe mee aan onze wedstrijd. Succes!

Waar parkeren in Fontainebleau?

Interparking heeft een aanbod van bijna 1.700 parkeerplaatsen verspreid over 5 parkings, die allemaal uw Pcard+ aanvaarden. Vind de parking in de buurt en reserveer uw plaats op onze website.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen