Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Wedstrijd

Namen: ontdek de poort tot de Ardennen

Als politieke en administratieve hoofdstad van Wallonië verdient Namen zeker even veel aandacht als haar zustersteden Luik, Bergen en Charleroi. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Samber en de Maas en telt heel wat toeristische bezienswaardigheden. Wie houdt van authenticiteit en van steden waar de levenskwaliteit centraal staat, zal in de wolken zijn.

De Citadel blijft uiteraard een must voor wie Namen bezoekt. Dit versterkte fort, een van de oudste van Europa, bestreek eertijds een oppervlakte van 80 hectare. Bezoekers die de moed opbrengen om tot boven te klimmen, kunnen er genieten van een indrukwekkend uitzicht met 2000 jaar geschiedenis aan hun voeten.

De Citadel is bereikbaar via voetpaden met hier en daar borden met historische uitleg. Ook een ondergronds bezoek is mogelijk, met kilometers lange gangen die in de loop der eeuwen werden uitgegraven als bescherming tegen vijandelijke invallen.

Ook het stadscentrum is een bezoek meer dan waard. U ontdekt er talrijke luxueuze woningen uit de 18e eeuw. Shopping, ambachten, gastronomie en cultuur staan centraal in de straten die herinneren aan de historische verankering van deze “poort tot de Ardennen”. Ook voor fietsers zijn er in de stad heel wat voorzieningen. In de zomer kunt u langs het water varen aan boord van een “Namourette”, een walvissloep in een heerlijke retrostijl waarin u de stad kunt ontdekken vanaf de oevers van Samber en Maas.

Namen bereikt u heel eenvoudig: in onze parking Beffroi parkeert u uw auto aan de voet van de Citadel, op een steenworp van het stadscentrum en zijn winkelstraten. Dankzij uw Pcard+ geniet u een avondforfait van 3€ van 19u tot 5u ’s ochtends.

Zin om Namen te verkennen? Wij schenken 5 pakketten ter waarde van 80 euro weg om de culinaire, culturele en historische rijkdommen van de stad te gaan ontdekken. Deelnemen kan met dit formulier. Veel geluk!
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen