Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Zomer in Antwerpen

Antwerpen bruist het hele jaar door. Terwijl het een zomer lang altijd wel ergens feest is, kan de havenstad niet achterblijven. Antwerpen scoort uiteraard altijd goed bij wie van shoppen houdt. De zomerkoopjes zullen zoals gewoonlijk klanten lokken die op zoek zijn naar goede zaakjes in de winkelbuurt rond de Meir en in de talrijke modeboetiekjes overal in de stad.

Aan evenementen zal het niet ontbreken. Wij selecteerden voor u enkele musts die u recht naar het hart van de Antwerpse metropool voeren:

Masters2017 van 28 juni tot 9 juli: creativiteit en innovatie lagen altijd al aan de basis van de groei van Antwerpen. Deze tentoonstelling laat ons het werk zien van pas afgestudeerde creatieve talenten van de Sint Lucas School of Arts en van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de talenten van morgen.

Meer info: www.antwerpmasters.be

Stadsfotograaf: vijftien fotografen werden door het Museum aan de Stroom (MAS) geselecteerd om hun eigen visie op de stad Antwerpen te geven. Hun werk zal tot 31 december worden tentoongesteld op de Wandelboulevard van het MAS.

Meer info: http://www.mas.be/

Jazz Middelheim van 3 tot 6 augustus: al bijna 50 jaar is dit festival het trefpunt van alle jazzliefhebbers in het park Den Brandt.

Meer info: http://www.jazzmiddelheim.be/fr/

Ontdek alle nieuws over de Antwerpse zomer op de website http://www.visitantwerpen.be/

Waar parkeren?

Sinds juni startte de stad Antwerpen vernieuwingswerken aan verscheidene grote wegen. De heel levendige wijk rond de Meir, bekend om zijn winkels, zijn restaurants en zijn culturele events, blijft toegankelijk.

Als u de parkings van Interparking in het centrum van Antwerpen wilt bereiken, zal u voortaan wel uw reisweg moeten aanpassen. Wij raden u aan de afrit Antwerpen Centrum op de ring van Antwerpen te nemen vervolgens de Amerikalei (N113), de Britselei (N113), de Frankrijklei (N1) en tot slot de Italiëlei (N1) te volgen. Vanaf daar kunt u gewoon de wegwijzers naar de parking van uw keuze volgen.

Om het de automobilisten gemakkelijker te maken, zette de stad Antwerpen de website online. Deze helpt bij het vinden van de vlotste reisweg op basis van uw bestemming. Aanvullend ontwikkelde Interparking een website met de verschillende toegangsplannen naar onze parkings, afhankelijk van waar u de stad binnenrijdt.

Vind de geschikte parking in Antwerpen.

Bepaal realtime de beste reisweg om u naar het centrum van Antwerpen te begeven.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen