Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Wedstrijd « Deep cleaning »

Wedstrijd « Deep cleaning »

Interparking biedt carwashdiensten aan in vier parkings: Stefania-Louiza en 2 Portes in Brussel, P1 VIP en P Lock in Brussels Airport. Uw auto laten wassen tijdens het parkeren is bijzonder praktisch: u profiteert van een hoogstaande schoonmaakbeurt en krijgt uw auto kraaknet terug.

Uiteraard kunt u uw carwash personaliseren met opties die afhangen van uw behoeften: wassen van de buitenkant, wassen van de binnenkant, polish, enz. Voortaan kunt u ook kiezen voor deep cleaning, de top service van carwash.

Op het menu:

  • - Buitenreiniging
  • - Shamponeren van de zetels van uw wagen via een injectie- extraxtie methode waardoor we de originele kleur van het textiel terug kunnen brengen. 
  • - Reiniging en behandeling van het leder van uw wagen om de originele soepelheid te bewaren.

Deep cleaning is de luxeoplossing voor klanten die hun auto «showroom»-klaar willen ophalen. Tevens is het een formule die beantwoordt aan de behoeften van professionele klanten die hun bedrijfswagen op het einde van het leasingcontract opnieuw moeten inleveren.

In de parkings van Brussels Airport vindt deze service tegen het unieke tarief van 139 EUR. Voor de parkings van Brussel-stad hangt het tarief af van het te leveren werk. Wanneer u uw wagen binnenbrengt, zal een werknemer u meedelen hoeveel u naar schatting zult betalen: 95 EUR als de schoonmaak minder dan 2 uur duurt, 140 EUR als meer dan 2 uur nodig is.

Met uw Pcard+ geniet u een korting van 20%.

Wij geven een grondige carwashbeurt weg. Interesse? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een grondige schoonmaakbeurt. Speel mee
Deze wedstrijd is afgelopen.

Interesse? Ontdek alle details van ons aanbod van carwashdiensten en reserveer uw eigen  sessie op onze carwashsite: www.carwash.interparking.be