Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Parking Roosevelt

Interparking blijft zijn verschillende parkings moderniseren. Het is nu de beurt aan de Rooseveltparking in het Antwerpse stadscentrum voor een complete verjongingskuur. Ze sluit de deuren vanaf 1 augustus en gaat eind 2019 opnieuw open met een compleet vernieuwde look! 

Geen half werk voor deze renovatie: alle betonnen oppervlakken en wanden zullen worden vervangen, evenals de elektrische installatie, de ventilatie en de verlichting. Voorts komen er grotere parkeerplaatsen die beter inspelen op de huidige omvang van de auto’s, die nu heel wat groter zijn dan 50 jaar geleden.

Tijdens de hele duur van de werken kunnen de automobilisten terecht in de parking De Keyser in de onmiddellijke buurt van Roosevelt.

Deze ondergrondse parking uit de jaren ’60 ligt onder het bus- en tramplatform van de De Lijn. Het dagelijkse drukke bovengrondse verkeer noopt tot maatregelen om de parking te moderniseren en voor te bereiden op de komende decennia. Interparking profiteert van de lopende grootscheepse werken in de stad Antwerpen om zijn parking te vernieuwen. De werken vangen aan op 1 augustus. De heropening is gepland tegen 1 december 2019.

Ondanks de tijdelijke sluiting van de Rooseveltparking heeft Interparking nog 4.500 parkeerplaatsen te bieden in Antwerpen. Vind uw parkeerplaats met een klik op www.interparking.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen