Categorieën

Kiezen
Interparking
Pcard+
Gastronomie
Cultuur
Promotie
Lifestyle
Toerisme

Periode

Zoute Grand Prix

Zoute Grand Prix

De Zoute Grand Prix is al aan zijn 8e editie toe en behoort inmiddels tot de niet te missen evenementen van het najaar in Knokke Heist. Van 5 tot 8 oktober komen alle liefhebbers van sportauto’s in de sjiekste badstad van het land bijeen om het koetswerk en de mechaniek van deze schitterende wagens te bewonderen. Traditioneel zullen de meest prestigieuze merken uit de autosport er vertegenwoordigd zijn.

Naast de klassiekers zullen verscheidene topmerken, waaronder BMW en Mercedes, hun nieuwste modellen voorstellen. Dit jaar zal bijzondere aandacht uitgaan naar het legendarische Italiaanse merk Ferrari, dat zijn 70e verjaardag viert.

Op zondag kan het publiek een selectie van 50 pre- en post-war klassiekers bewonderen die automobielgeschiedenis hebben geschreven.

Als sponsor van het event zal Interparking er een stand hebben. Voorts schenken wij met veel plezier 5x2 toegangskaarten weg voor het ‘Zoute Concours d’Elégance’ op zondag 8 oktober.

Interparking biedt een tijdelijke parking van 1000 ruimtes en een gratis pendeldienst naar de activiteiten. Klik hier om jou parkeerplaats te reserveren.

Interesse voor dit buitengewone event? Waag uw kans met de code ZOUTE en neem deel aan onze wedstrijd.

Meer informatie over het programma van de Zoute Grand Prix? Bezoek de website van het event.