Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Applicaties die het telewerken vergemakkelijken

Van thuis uit werken is niet altijd even eenvoudig. Om uw dagen zo goed mogelijk te organiseren, kostbare tijd te besparen en uw draai te vinden, hebben we enkele applicaties voor u geselecteerd die het leven makkelijker maken.

Slack : Hou contact met de collega’s

Slack is een online chat applicatie, waarmee u in contact kunt blijven met uw collega’s zonder dat uw mailbox volloopt. Een tip, een vraagje, een opmerking of suggestie… dit hoeft voortaan niet meer per email te verlopen. Zo behoudt u uw mailbox voor meer formele uitwisselingen. U kunt uw discussies organiseren op basis van onderwerpen, werkgroepen, enz. Opgelet: zonder een minimum aan discipline, kan Slack snel opdringerig worden. U heeft dan de onaangename indruk dat u naast de koffiemachine werkt, elke minuut gestoord door een nieuwe melding. Tip: schakel, indien nodig, de meldingen uit.

Deepl: Intelligente vertaling

Hebt u een e-mail ontvangen in één van de landstalen en u bent niet zeker alle nuances te begrijpen ? Vraag het dan aan Deepl: deze tool vertaalt woorden, zinnen en teksten. Deepl biedt meer flexibiliteit aan dan Google Translate en stelt u in staat om een zin beter te begrijpen door rekening te houden met de context.

Loom: Beeldschermopname

Loom is een gratis applicatie waarmee u korte video’s van uw activiteiten op het beeldscherm kunt opnemen en vervolgens met collega’s kunt delen. Op die manier is het mogelijk grafieken of andere documenten te becommentariëren, specifieke punten te bespreken of waar nodig punten te verklaren. Loom maakt het eveneens mogelijk uw beeldscherm te delen met één of meerdere collega’s. Al uw muisbewegingen worden direct gedeeld met uw collega’s aanwezig in het gesprek.

Zoom: videoconferencing

Er gaat niets boven een video om het isolement te doorbreken. Met Zoom kunt u meerdere computers aansluiten voor een live videochat. Ideaal voor het houden van vergaderingen op afstand… maar ook om een virtuele apéro (met mate) te houden met vrienden of collega’s na een lange (tele)-werkdag. Opgelet: excessief gebruik van videochats kan uw netwerk sterk vertragen.

Trello : organiseer uw projecten

Trello is een applicatie die u zal helpen bij het plannen, organiseren en visualiseren van uw projecten en de taken van uw collega’s. Het is een samenwerkingsinstrument dat uw creativiteit in deze tijden van telework aanzienlijk kan verbeteren. Trello is compatibel met andere apps, zoals Slack, Dropbox of Google Drive, wat het nog extra interessant maakt.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen