Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Wedstrijd
08 nov 2022

Wedstrijd ‘De Herfstetentjes’

Win een van de vijftig etentjes ter waarde van € 150!

Na een warme en drukke zomer laat de herfst zich stilaan voelen. En wat gaat er boven een leuk etentje om voluit te genieten van dit prachtige seizoen met zijn schitterende kleuren en relaxte sfeer? Om het nieuws en de sombere sfeer van het moment even te vergeten, maakt u kans op een betoverend uitje in een van de geselecteerde restaurants. Als u wint, wordt u samen met een persoon naar keuze uitgenodigd op kosten van Interparking. In totaal geven we zo’n vijftig vouchers weg, elk ter waarde van € 150.

Hoe kan u ze winnen? Heel eenvoudig. U hoeft enkel op deze link te klikken en het formulier in te vullen. Selecteer uw stad naar keuze. In totaal kan u kiezen uit acht steden, elk met een geweldig restaurant dat u maar al te graag zal ontvangen!

De deelnemende steden/restaurants:

Aalst: De Borse (parking Hopmarkt)

Gelegen op een steenworp afstand van het interparking (Hopmarkt 52) is dit restaurant even verrassend van buiten als van binnen. De Borse is een uitzonderlijk monument, zowel om zijn indrukwekkende gebouw met zijn oude Vlaamse decor als om zijn restaurant. Gelegen op de Grote Markt, met een prachtig terras, is het al vele jaren een veilige keuze. Tijdloze klassiekers worden rijkelijk geserveerd. Het is meteen duidelijk dat de ervaren chef-kok de nadruk legt op authentieke smaken. Smaken en cultuur worden hier op prachtige wijze gecombineerd.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Antwerpen: Bistro Benoit (Parking Meir)

Benoit is een traditionele bistro. De elegante inrichting is voorzien van allerlei snuisterijen en een mooie collectie Michelin-gidsen. De bistro is trouwens bekroond met een ‘Bib Gourmand’. Op uw bord vindt u geen poespas, maar een heerlijk royale klassieke keuken. Paté, escargots de Bourgogne, ragout van everzwijn, een mooie entrecote … De kaart en het aantrekkelijke keuzemenu zorgen ongetwijfeld voor kopbrekens.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Brugge: Tou.Gou (Parking ’t Zand)

Paté en croûte, gegrilde pens met escargots, patrijs met witloof … Een blik op de kaart van dit smaakvolle restaurant doet u meteen watertanden! De chef is een vakman met een passie voor de Franse keuken, waaraan hij enkele internationale invloeden toevoegt. Intense smaken, generositeit, perfecte gaarheid … U kan zelfs enkele lekkernijen uit de koeltoog mee naar huis nemen.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Brussel: La Canne en ville (Parking Stéphanie-Louise)

Midden in het prestigieuze hotel Steigenberger Wiltcher’s op de Louizalaan geeft La Canne en Ville u een vorstelijk onthaal. Het zwarte designinterieur met gouden en koperen accenten verbluft u meteen wanneer u binnenkomt. De chef, Kevin Lejeune, streeft ernaar in elk gerecht een verrassend ingrediënt te verwerken, om zijn bereidingen uniek te maken en uw smaakpapillen te prikkelen. Hij combineert bijvoorbeeld een perfect gegaard stukje lam met Cantabrische ansjovis voor een onweerstaanbare zoute toets.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Brussel: Cowfish (Parking 2 Portes)

Dit bijzondere restaurant biedt een snelle, lekkere en efficiënte keuken. Finger food, vis, vlees … Allemaal in tapasporties. Een leuk adresje in de wijk Porte de Namur. U zal nooit teleurgesteld worden door de hoogstaande gerechten, waaronder de ceviche en de befaamde kabeljauw met truffel. Dankzij de formules kan u kiezen voor verschillende kleine voorgerechten, zoals de tartaar van sint-jakobsvruchten en de bang bang shrimp met pikante saus. U zal geen spijt hebben van uw bezoek, zeker omdat de wijnkaart erg betaalbaar is.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Dinant : La Broche (Parkeercentrum)

Houdt u van restaurants met intieme settings en delicate gerechten? Deze “Broche” is voor jou. Op slechts 300 meter van de parkeerplaats van het centrum is dit al bijna 15 jaar een veilige plek. En hoe kan het ook anders? De vrijgevigheid van de chef-kok, Eric Fieuw, tovert een glimlach op het gezicht van zijn gasten. Een traditionele keuken, aangevuld met enkele moderne accenten. En vergeet niet ruimte over te houden voor het dessert, want Eric is ook een meester-banketbakker!

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Gent: Bar Bask (Parking Gent Zuid)

Bar Bask brengt de sfeer van een hippe tapasbar naar Gent. U stapt langs de koeltoog met lekkernijen uit de zee, voelt de hitte van het open vuur en kiest een van de vele Baskisch geïnspireerde gerechten om te delen. Pintxos, tarbot gegrild op de asado, een sappig stukje txistorra … Een zuiders feest! Opwindende smaken en subtiele sauzen inbegrepen. En dat alles voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Knokke-Heist: De Savoye (Parking Ijzerpark)

Gelegen op minder dan 5 minuten van het Ijzerpark, past dit restaurant perfect bij de delicate sfeer van deze beroemde badplaats. De chef-kok en eigenaar, Ignace De Savoye, is begaan met de producten. Hij bereidt zijn eigen patés en ijsjes en selecteert de beste vis voor zijn gasten. Zijn specialiteiten: kabeljauw, tarbot en paling. In zijn op de zee geïnspireerde restaurant verwent hij u met een klassieke maaltijd, zonder overbodige poespas, met de nadruk op kwaliteit. Echt, goed eten. Wat kan er beter?

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Luik: Le bistrot d’en face (Parking Saint Georges)

Achter de ramen met geruite gordijnen ligt dit prachtige restaurant verscholen. De gezelligheid van weleer en lekker eten staan centraal in deze authentieke bistro. De traditionele keuken neemt u terug in de tijd. Kies bijvoorbeeld voor gekonfijte eend met pommes sarladaises. De gerechten worden geserveerd in grote porties en bereid volgens de regels van de kunst. Een vaste waarde!

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Namen: La Table de Demain (Parking Confluence)

In de toekomst eten we allemaal bio. Dan eten we lokaal en duurzaam. Dan eten we minder vlees en eten we zelfs ons bord op! Bij La Table de Demain in Namen, aan de voet van het onlangs gerenoveerde gebouw Le Delta, kan dat nu al. De setting springt in het oog met haar eigentijdse inrichting en zilverkleurige vleugelpiano. De ruimte is onderverdeeld in twee zones: één voor ’s middags en één voor ’s avonds. Er is ook een terras met een adembenemend uitzicht. Chef Kenzo Li kookt met oog voor detail. Zijn gerechten geven allemaal blijk van zijn verfijnde stijl. Bovendien heeft La Table de Demain zijn eigen moestuin!

Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en selecteer uw stad naar keuze!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen