Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Promotie 

Antwerpen : 30% korting

In Antwerpen is er altijd wel iets te doen voor een boeiend bezoek. Rondslenteren in het vintage decor van de zoo, shoppen op de Meir en in de meest trendy boetieks van het land, wandelen langs de Schelde, in bewondering staan voor de renaissancestijl van het stadhuis of voor de ronduit hedendaagse stijl van het havenhuis, zich onderdompelen in het bruisende lokale culturele leven… Keuze te over!

Voor een echt perfect bezoek aan Antwerpen bieden wij u verlaagde tarieven aan in tien van onze parkings, die gelijkmatig zijn verspreid over het hele stadscentrum. Het gaat om de Parkings Meir, Stadsschouwburg, Hopland, Horta, Lombardia, Centraal, Roosevelt, De Keyser, Inno en Station Zoo.

Dankzij uw Pcard+ geniet u van een korting van 30% op de gebruikelijke tarieven van deze parkings. Denk eraan bij elk bezoek!

Sinds juni startte de stad Antwerpen vernieuwingswerken aan verscheidene grote wegen. De heel levendige wijk rond de Meir, bekend om zijn winkels, zijn restaurants en zijn culturele events, zal toegankelijk blijven. Als u de parkings van Interparking in het centrum van Antwerpen wilt bereiken, zal u voortaan wel uw reisweg moeten aanpassen. Wij raden u aan de afrit Antwerpen Centrum op de ring van Antwerpen te nemen en achtereenvolgens de Amerikalei (N113), de Britselei (N113), de Frankrijklei (N1) en tot slot de Italiëlei (N1) te volgen. Vanaf daar kunt u gewoon de wegwijzers naar de parking van uw keuze volgen.

Raadpleeg ook de website van de stad Antwerpen om de vlotste reisweg te vinden. Aanvullend ontwikkelde Interparking een website met de verschillende toegangsplannen naar onze parkings, afhankelijk van waar u de stad binnenrijdt.

Vind de geschikte parking in Antwerpen.

Meer info over de voordeeltarieven van de Pcard+.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen