Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Rogiertunnel

Deze zomer ondergaat de Rogiertunnel in Brussel tijdens de maanden juli en augustus grootschalige en noodzakelijke renovatiewerken. Tijdens de hele duur ervan zal het verkeer worden omgeleid voor automobilisten die vanaf de Basiliek van Koekelberg naar het stadscentrum rijden.

De alternatieve reisweg zal worden aangegeven met wegwijzers en loopt langs de Albert II-laan, de Koolbrandersstraat, de Sint-Lazarusplaats en de Ginestestraat. Zo kunnen automobilisten rond de werken rijden om vervolgens opnieuw richting Kruidtuinlaan te volgen.

Automobilisten die dezelfde weg volgen, maar dan vanaf de richting Zuid, zullen geen hinder ondervinden en kunnen doorrijden.

Alle parkings van Interparking in de onmiddellijke omgeving van de werken zullen volledig toegankelijk blijven tijdens de hele duur van de werken. Het gaat om de parkings Rogier, Kruidtuin, Passage 44 en City 2. Ze zijn toegankelijk via de gebruikelijke weg voor de automobilisten die vanuit de richting Zuid komen, en via de omleidingen voor chauffeurs vanuit de richting de Basiliek.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen