Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Wedstrijd
05 mrt 2020

Wedstrijd: Bezoek met het hele gezin de Keith Haring tentoonstelling

Je kunt er niet naast kijken: de Keith Haring retrospectieve in Bozar is een topevenement voor iedere liefhebber van hedendaagse kunst. Tot 19 april richt Bozar de schijnwerpers op deze buitengewone Amerikaanse kunstenaar, die zich een groot deel van zijn leven heeft ingezet om kunst voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. Keith Haring, icoon van de New Yorkse tegencultuur in de jaren 1980, vriend van Warhol en Basquiat, ontwikkelde van bij het begin een unieke, voor iedereen herkenbare stijl. In zijn werken zijn de metrostations, de trottoirs en de openbare pleinen van Manhattan alom aanwezig.

Keith Haring overleed in 1990 op 32-jarige leeftijd. Zijn erfenis vormt een waardevolle getuigenis van het New York van de jaren 1980, heen en weer geslingerd tussen de opkomende hiphopbeweging en de aids-epidemie die destijds de gay community decimeerde.

Op 28 en 29 maart wijdt Bozar een ‘Family Weekend’ aan Keith Haring. Bij deze gelegenheid zullen specifieke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook zullen in de Horta Hall acties voor gezinnen worden opgezet.

Als partner van Bozar geeft Interparking 10×2 tickets weg om op zondag 29 maart met het hele gezin de tentoonstelling te bezoeken.

Interesse?
Hou uw wedstrijdcode bij de hand die zich bevindt op het einde van uw nieuwsbrief, en speel mee met onze wedstrijd.

Meer info: https://www.bozar.be/nl/activities/148744-keith-haring

Waar parkeren?

Geniet met uw Pcard+ de beste tarieven in parking Albertina-Square (Gerechtsplein 16, 1000 Brussel). Ze telt meer dan 700 parkeerplaatsen in de onmiddellijke buurt van Bozar. Profiteer van ons voordeeltarief van 6 euro voor de hele avond vanaf 19u.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen