Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Pcard+
04 nov 2019

Nieuwe parkings herkennen uw nummerplaat

Acht extra parkings voegen zich bij de familie van onze parkeergarages die zijn uitgerust met de technologie voor nummerplaatherkenning: de parkings Station in Brugge, Kouter in Gent, Meir in Antwerpen, Rogier en Grote Markt in Brussel, evenals de parkings Cité en Saint-Georges in Luik en Beffroi in Namen .

Deze systemen waren al operationeel in 6 parkings in België: Passage 44, Schildknaap, Gulden Vlies en Albertina-Square in Brussel; Centraalin Antwerpen; ‘t Zand in Brugge.

Hoe werkt nummerplaatherkenning?

De terminal aan de inrit is uitgerust met een camera die uw voertuig herkent en onmiddellijk de slagboom laat opengaan bij het in- en uitrijden van de parking. Scannen van uw Pcard+ is niet meer nodig. Uw parkeerduur wordt onmiddellijk op uw account geboekt. Hoe koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+?

Hou uw Pcard+ bij de hand, bezoek onze website https://parkingmadeeasy.be/ en volg de procedure: in enkele klikken koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+. De activering gebeurt meteen.

De lijst van de parkings uitgerust met nummerplaatherkenning wordt regelmatig geüpdatet op onze website https://parkingmadeeasy.be/

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen