Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
21 dec 2022

Brussel: Parking Wet opent zijn deuren na een grondige renovatie

Onze parking aan de Wetstraat heeft een facelift gekregen: een nieuw wegdek, grote liften en ultramoderne verlichting hebben de vroegere parking omgevormd tot een ruime en aangename omgeving.

Het ondergrondse gebouw, dat niet verrassend gelegen is onder de Wetstraat, bevindt zich op wandelafstand van de metrohalte Kunst-Wet, de beroemde Wetstraat 16, de Cercle gaulois, het Koninklijk Theater, het Warandepark en talrijke kantoren. Eenmaal u geparkeerd bent, heet de Europese Wijk u welkom. De treinstations Brussel-Luxemburg en Brussel Schuman bevinden zich eveneens op enkele minuten wandelen.

Bovendien zijn er vanaf nu 877 plaatsen voor fietsen beschikbaar. Op die manier staat uw fiets veilig geparkeerd terwijl u winkelt, op gesprek gaat, met vrienden afspreekt of de stad bezichtigt. U kunt ook een jaarabonnement nemen voor de fietsparking. Er komt zelfs een speciaal fietsabonnement voor het stallen van uw kostbare tweewieler tegen de prijs van € 5/maand, € 50/jaar.

Natuurlijk worden ook de vierwielers verwend met 780 gloednieuwe parkeerplaatsen, waarvan 70 met een eigen laadpaal speciaal voor elektrische wagens.

Het nachttarief (tussen 19 u. en 5 u. ’s ochtends) blijft even aantrekkelijk dankzij de Pcard+: € 6, alle dagen van de week.

Meer info vindt u heel eenvoudig op de webpagina over deze parking.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen