Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen zodoende uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Promotie 

Brussels Airport

Verlaagd tarief in Zaventem

De activiteit in Brussels Airport is na de aanslagen van 22 maart hervat. Vanaf de eerste uren na de dramatische gebeurtenissen hebben de teams van Interparking aan de overheid, de ordediensten en de luchthavenverantwoordelijken hun medewerking verleend om de reizigers een veilige toegang te waarborgen, zonder het werk van de politiediensten te hinderen.

Na een gedwongen stillegging van verscheidene dagen ten behoeve van het onderzoek en na de nodige opknapwerken heeft de luchthaven haar activiteit stapsgewijs hervat en draait ze nu weer op volle toeren.

De luchthaven van Zaventem blijft een van de draaischijven van het Europese luchtvaartverkeer: met meer dan 220 bestemmingen waarop 77 verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen, zien de luchthaventerminals elk jaar meer dan 23 miljoen reizigers langskomen.

Om de verschillende terminals voor u optimaal toegankelijk te maken, stelt Interparking u verscheidene parkings in de onmiddellijke omgeving van de luchthaven voor: P1 bevindt zich recht tegenover de vertrekterminal, P2 hanteert scherpere prijzen en P3 is meer geschikt om er uw auto voor langere tijd achter te laten. Samen zijn deze drie parkings goed voor meer dan 9.000 parkeerplaatsen.

Als houder van een Pcard+ geniet u een korting van 10% op het tarief van deze drie parkings.

Met uw Pcard+ heeft u ook toegang tot de Kiss and Ride zone die u vanaf nu in parkings P1, P2 en P3 vindt. Met deze kaart kunt u snel in en uit de parkings rijden zonder dat u langs de kassa’s moet. Heel praktisch om iemand aan de luchthaven af te zetten of op te pikken!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen