Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Nieuwe website

De website van Interparking schakelt een versnelling hoger

De ervaring van onze klanten begint niet aan de slagbomen van onze parkings. Steeds meer chauffeurs bereiden hun verplaatsingen vooraf voor en zoeken op het internet al een parkeerplaats. Volgens onze statistieken gebruikt 73% van onze klanten onze website om een parking te zoeken.

Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij het ontwerp en de functies van de website www.interparking.be herzien. Zo vindt u meteen de informatie die u zoekt: de plaats van een parking, de tarieven, de toegangsplannen, alsook de online tool voor reservering. De verschillende diensten van Interparking en alle voordelen van de Pcard worden eveneens uitvoerig beschreven. De zoekmachine werd volledig herwerkt met het oog op nog relevantere resultaten.

Een andere nieuwigheid die kan tellen: het design van de website is voortaan « responsief ». Dat betekent dat de website zich aanpast aan het medium waarmee u ze raadpleegt. Met uw computer, tablet of smartphone blijft het surfen zo altijd even vlot verlopen. Dankzij dit nieuwe design wordt een parkeerplaats zoeken vanaf uw telefoon kinderspel.

Aanhangers van sociale media kunnen uiteraard met ons merk blijven dialogeren op onze Facebookpagina en onze Twitter account.

Ontdek nu onze nieuwe website www.interparking.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen