Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Cultuur 

Brussels Summer Festival: de geluidsband van de zomer

Van 14 tot 18 augustus leeft Brussel op het ritme van het Brussels Summer Festival (afgekort BSF). Tussen het Paleizenplein en de Kunstberg brengen artiesten van allerlei horizonnen de vele podia tot leven op dit festival, dat vaak wordt beschreven als een van de de meest «gezinsvriendelijke» van het land.

Ook dit jaar stelde de organisatie een heel gevarieerd programma samen, een combinatie van vaste waarden van het moment, heuse legenden en rijzende sterren. Op het programma: de choreografisch uitgewerkte pop van Christine & The Queens, de frontale rap van Booba, de synthesizers van Giorgio Moroder die de hele geschiedenis van de elektronische muziek vorm hebben gegeven, de Britse pop van Manic Street Preachers of de elektro-dansmuziek van Lost Frequencies.

Wijzelf hebben een volkomen subjectieve selectie gemaakt van de Belgische rijzende sterren die u niet mag missen op dit BSF 2019:

Caballero & Jeanjass: donderdag 15/08, 20u45, Paleizenplein

Met al drie albums op zak zijn Caballero & Jeanjass een van de meest uitbundige duo’s van de Belgische rap. Hun faam gaat nu al verder dan onze landsgrenzen.

Whispering Sons: vrijdag 16/08, 22u, La Madeleine

Deze Brusselaars, winnaars van Humo’s Rock Rally in 2016, brengen energieke en sombere rock.

Todiefor, zaterdag 17/08, 19u15, Kunstberg

De Brusselse producent combineert het beste van rap en clubbing. Daarbij omringt hij zich onder meer door Romeo Elvis of Caballero & Jeanjass met wie hij al enkele succesvolle radiohits uitbracht, zoals « Cool Kids » dat vorige zomer uitkwam.

Tanaë, zaterdag 17/08, 18u, La Madeleine

Deze Belgische zangeres treedt in de voetsporen van Lauryn Hill of Jorja Smith en laat haar soulstem weerklinken op meeslepende popmelodieën en urban ritmes.

Mustii, zondag 18/08, 20u45, Kunstberg

Deze complete Brusselse artiest – auteur, componist, vertolker, maar ook acteur en regisseur – ontwikkelt een muzikale wereld die wordt beïnvloed door de 80s, waaraan hij een eigen theatrale toets toevoegt.

Meer info: www.bsf.be

Waar parkeren? Profiteer van ons voordeeltarief van 6 euro voor de hele avond vanaf 19u. In de buurt van het festival kunt u terecht op heel wat parkings: Albertina-Square , 2 Portes , Entre 2 Portes  , Grote Markt  , Zavel-Poelaert  , Gulden Vlies

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen